🌍Go Romania caută tineri #mindChangers din Craiova care să se alăture unei echipe internaționale pentru 7 zile atelier de educatie non-formala despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

Participanții internaționali vor fi la Craiova pentru a-și împărtăși perspectiva internațională 🇻🇳🇩🇪🇹🇷🇵🇹🇨🇿🇪🇸🇮🇹🇷🇴

🗓️Atelierul se va desfășura în perioada 17 iulie – 23 iulie și va implica o echipă de 21 de tineri (16 până la 35 de ani), 14 locali și 7 internaționali.

⌚ Activitățile vor începe în fiecare zi la ora 10:00 dimineața cu o pauză de prânz de la 12:30 până la 14:30.

🍽️Pentru participanții selectați, atât locali, cât și internaționali, vor exista prânz și cină acoperite de proiect. Prânzul este între 12:30 și 14:00 și cina între 17:30 și 18:30

🥗Opțiunile vegetariene și vegane sunt disponibile și încurajate.

🗣️În timpul proiectului nostru ne vom antrena în educație non-formală privind clima și dezvoltarea durabilă, dar vom dezbate și Declarația ministerială și evaluările naționale voluntare ca rezultat al sesiunilor 🇺🇳Forumul politic la nivel înalt al ONU privind dezvoltarea durabilă, care vor fi încheiat și lansat la 15 iulie.

Pentru a te inscrie trebuie sa completezi formularul👇
https://forms.office.com/r/udefPUt0LVhttps://forms.office.com/r/udefPUt0LV

🧾 Participanții selectați vor fi contactați după inscriere și li se vor oferi mai multe detalii despre interviu, locația atelierului și programul. 🛋️Fii sigur că am optat pentru cel mai bun loc pentru participanții noștri.

#YouthAreShapingTheFuture
#goRomania
#SDGS
#climateAction

#mindChangers
#mindchangersproject
#EuDEARprogramme
#eupartnerships
#hlpf2022