Vino alături de noi la un eveniment special creat de tineri din toată lumea. Vino alături de noi într-un loc altfel din oraș unde natura își dezvăluie tainele, iar bucuria este peste tot în jur

Lume, lume! Avem o surpriză minunată și pentru cei mici. Începând cu ora 10 dimineața și până la ora 13 după-amiaza, locația evenimentului se va transforma într-un tărâm special creat pentru copii

Imaginația lor va prinde aripi în timp ce se bucură de pictură pe față și multe alte distracții în aer liber. Avem suficiente activități să-i ținem cu zâmbetul pe buze pe toată durata evenimentului. Este o oportunitate pe care nu puteți sa o ratați!

Dar aventura continuă și pentru noi, tinerii! După o scurtă pauză de după-amiază, veți avea ocazia să experimentați magia evenimentului. Începând cu ora 16 și până pe înserat, pregătiți-vă pentru o seară plină de mister și descoperiri. Vă așteaptă tatuaje henna, sesiuni de tarot, unde veți putea afla răspunsuri la întrebările care vă preocupă, iar atelierele creative vă vor inspira să explorați noi forme de exprimare artistică. Totul va fi acompaniat de muzică live, care vă va încânta simțurile. Și după toate acestea, vă invităm să vă alăturați pentru o seară la foc de tabără, unde atmosfera va fi încărcată de povestiri, râsete și prietenie. Va fi locul perfect pentru voi și prietenii voștri!

Am creat o experiență captivantă care se adresează tuturor tinerilor, într-un loc altfel din oraș, unde veți simți bucuria de a fi în armonie cu natura.

Notează-ți în calendar, adună-ți gașca și alătură-te nouă pentru o sărbătoare de neuitat într-un loc altfel al orașului. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre activitățile specifice și artiștii pe care îi pregătim pentru voi.

Evenimentul este gratuit și toată lumea este binevenită să participe! Vino să trăiești momente magice și să te bucuri de energia pozitivă a acestui loc deosebit.

Pentru a primi indicii și detalii suplimentare, te rugăm să completezi acest formular!

https://forms.gle/GZcoxBoYEMVtVov79