Pe 20 Septembrie ne adunăm la București pentru a marca deschiderea la New York a Summitului pentru Acțiune Climatică al ONU – cerem declararea stării de urgență climatică

? Poți veni alături de noi sau poți contribui prin mobilizarea comunității din care faci parte❗

Săptămâna 20-27 septembrie este săptămâna climei. La New York se discută criza climatică în care ne aflăm. La nivel mondial au loc manifestații pe durata întregii săptămâni pentru a convinge Națiunile Unite să declare stare de urgență climatică.

De ce este important să se declare stare de urgență climatică? Pentru că în momentul în care este declarată stare de urgență se iau măsuri, se alocă resurse și fonduri pentru a acționa la remedierea situației.

Mesajul Prof21 despre Global Climate Strike

Alături de Fridays For Future România, Climate Strike Romania și Greenpeace vă așteaptăm pe 20 Septembrie 2019 în număr cât mai mare la protestul Global Climate Strike de la București pentru a cere împreună măsuri clare pentru a încetini și opri Schimbările Climatice Extreme.

Daca doresti sa te alaturi si tu, te invitam sa completezi acest formular pentru a confirma participarea ta.

Pentru temerarii care vor să urmeze exemplul adolescentei Greta Thunberg, inițiatoarea mișcării Fridays for Future, dar sunt îngrijorați că vor lua absențe, vrem să vă ajutăm cu aceste două documente:

  1. Notificare către director prin care anunțați că participați la Global Climate Strike.
  2. Declarație de la părinți cum că sunt de acord să participați.

Scrie-ne la [email protected] dacă ai nevoie urgentă de aceste documente și vom face tot posibilul să ți le trimitem cât mai repede

Alte materiale grafice cu Greva mondială pentru Climă:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.