grup OSMS

Actualizare: Articolul scris de Lavinia a aparut pe pagina OSMS

Undeva la jumatatea lunii martie am sesizat nevoia unui grup de lucru pentru a domolii efectele penuriei de echipamente de la inceputul Crizei COVID. Astfel am initiat grupul de facebook Inițiative Echipamente Open Source COVID19 unde alaturi de Lavinia si Oana ni s-au alaturat si Filip si Alin. Aici am pus bazele mai multor proiecte de cooperare printre care proiectul PlanB, alaturi de Silviu si Alex si proiectul PAPR alaturi de un grup de Sibieni intreprinzatori. Alaturi de makerii de la Sibiu am venit cu cateva solutii printre care unul a fost castigatorul locului 2 la Hackathonul EUvsVirus. Grupul nostru de Initiative Open-Source a devenit parte ca filiala a Romaniei a grupului OSMS international

Asociatia noastra a dus 14 masti de snorkeling si 20 de adaptoare si mai multe cordelute de suport in spitalele din Craiova si Targu Jiu. 10 masti si 10 adaptoare au fost donate prin proictul PlanB de la Brasov, din care am facut parte si noi.

Pentru a prioritiza nevoile cele mai urgente am creat un chestionar si cateva sisteme suport despre care am facut un testimonial, pentru a ne aminti de proiectul nostru.

❗Evitați sa cumpărați măști chrurgicale produse in China! Se rechiziționează la vamă și sunt mai inutile decât un fular….

Posted by Go Romania on Monday, March 30, 2020

Pericolul Covid-19 (Coronavirus) este real și afectează populația la nivel global. Sistemul public de sănătate din…

Posted by Go Romania on Monday, March 23, 2020

Other projects:

https://www.oxygen.protofy.xyz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *