✊ Declarăm stare de urgență climatică! ✊

? Pe 20 septembrie la ora 16:00 vă așteptăm în Piața Mihai Viteazu, pentru a participa la cea mai mare Grevă Climatică de până acum. Aduceți-vă prietenii, părinții și bunicii, pe orișicine vrea să lupte pentru viitorul său. Prezența noastră în spațiul public este vitală pentru a ne face mesajul auzit. Trebuie să ne implicăm în protejarea planetei, a casei noastre. Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai vocali!

? Schimbările climatice și încălzirea globală sunt adevăruri demonstrate științific, ce trebuie să fie urgent tratate ca atare! Fenomene meteo extreme, topirea ghețarilor și diminuarea biodiversității sunt printre efectele deja vizibile ale acestei crize. Și tot ce va urma ne va afecta pe toți, fără excepție, dacă nu redresăm situația.

? Între 20-27 septembrie, liderii tuturor țărilor se adună la New York cu ocazia Climate Action Summit 2019 să discute măsurile care ar trebui să fie luate pentru a evita colapsul ecologic. Greta Thunberg, inițiatoarea mișcărilor Fridays for Future, va participa și ea, adresându-și mesajul mobilizator către lideri și către întreaga lume, fiind susținută de vocile tuturor oamenilor care protestează în această perioadă pentru aceeași cauză în diferite orașe ale lumii.

Împreună suntem mai vocali! ✊

Astăzi ne întâlnim să discutăm despre dreptul nostru la un viitor mai bun, cu un mediu curat, cu biodiversitate și unde vocea noastră se face auzită și contează.
Haideți să ne punem creativitatea la lucru în cadrul unui atelier de bannere – veniți cu vopseluri, pensule, carioci, cartoane, mesaje și alte materiale care ne-ar ajuta să ne exprimăm într-un mod pașnic. ?️?️??️
Ne vom aduna în părculețul din zona statuii lui Mihai Viteazu. ?️


#UnițipentruClimă! #FridaysforFuture #UrgentăClimatică

Sursa Facebook Event

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.