Pe 20 Septembrie ne adunăm la București pentru a marca deschiderea la New York a Summitului pentru Acțiune Climatică al ONU – cerem declararea stării de urgență climatică

? Poți veni alături de noi sau poți contribui prin mobilizarea comunității din care faci parte❗

Săptămâna 20-27 septembrie este săptămâna climei. La New York se discută criza climatică în care ne aflăm. La nivel mondial au loc manifestații pe durata întregii săptămâni pentru a convinge Națiunile Unite să declare stare de urgență climatică.

De ce este important să se declare stare de urgență climatică? Pentru că în momentul în care este declarată stare de urgență se iau măsuri, se alocă resurse și fonduri pentru a acționa la remedierea situației.

Dacă analizezi MARILE TRENDURI care exprimă evoluția Terrei, e imposibil să nu ți se strecoare în suflet o teamă imensă….

Posted by Prof21 on Saturday, September 14, 2019
Mesajul Prof21 despre Global Climate Strike

Alături de Fridays For Future România, Climate Strike Romania și Greenpeace vă așteaptăm pe 20 Septembrie 2019 în număr cât mai mare la protestul Global Climate Strike de la București pentru a cere împreună măsuri clare pentru a încetini și opri Schimbările Climatice Extreme.

Daca doresti sa te alaturi si tu, te invitam sa completezi acest formular pentru a confirma participarea ta.

Pentru temerarii care vor să urmeze exemplul adolescentei Greta Thunberg, inițiatoarea mișcării Fridays for Future, dar sunt îngrijorați că vor lua absențe, vrem să vă ajutăm cu aceste două documente:

  1. Notificare către director prin care anunțați că participați la Global Climate Strike.
  2. Declarație de la părinți cum că sunt de acord să participați.

Scrie-ne la [email protected] dacă ai nevoie urgentă de aceste documente și vom face tot posibilul să ți le trimitem cât mai repede

Cerem declararea stării de urgență climaticăIar tu poți contribui prin mobilizarea comunității din care faci parte….

Posted by Climate Strike Romania on Monday, September 2, 2019

Cerem declararea stării de urgență climaticăIar tu poți contribui prin mobilizarea comunității din care faci parte.Săptămâna 20-27 septembrie este săptămâna climei. La New York se discută criza climatică în care ne aflăm. La nivel mondial au loc manifestații pe durata întregii săptămâni pentru a convinge Națiunile Unite să declare stare de urgență climatică.De ce este important să se declare stare de urgență climatică? Pentru că în momentul în care apare o stare de urgență, se alocă resurse și fonduri pentru a acționa în acea direcție.Sea Bee Sebastian Petras ne-a scris exprimându-și dorința de a implementa aceste mișcări stabilite de Fridays For Future International în școala în care învață copilul său. Iar noi ne-am gândit că oricine poate iniția aceste mișcări.Împreună cu Climate Strike Romania vă propunem o serie de mișcări care se vor desfășura în școli. Aceste mișcări pot fi organizate de către copii, părinți, bunici sau profesori.Campania va debuta cu un protest în București, pe 20 Septembrie pornind din Parcul Cișmigiu ( https://www.facebook.com/events/433049400756277/?ti=cl ) și se va încheia cu o plantare de copaci pe Valea Jiului, în apropierea minei Petrila.Vă punem la dispoziție:1. Agenda activităților:2. Documentele necesare pentru a obține autorizație din școli;3. Documentele pe care trebuie să le completeze părinții;4. Întreaga rețea de oameni la care avem acces;5. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă răspunde la întrebări.Dacă doriți să implementați mișcarea în școala în care învață copilul dumneavoastră, sau dacă sunteți profesor / profesoară și doriți să vă alăturați campaniei, scrieți-ne la adresa climatestrikeromania@gmail.com și noi vă trimitem pașii pe care trebuie să-i urmați.În București, Brașov, Bacău, Baia Mare, Craiova și Constanța deja se mobilizează oameni.Dacă nu suntem dispuși să facem astăzi ceva, va veni o zi în care nimic din ce am face nu va mai conta.Împreună suntem mai vocali!#CeremDeclarareaStăriiDeUrgențăClimatică#StrikeWeekForEarth #ClimateStrike #ClimateWeekMuzică: UNITY – Fridays for Future Vienna (Danke!)

Posted by Fridays for Future Romania on Monday, September 2, 2019

Alte materiale grafice cu Greva mondială pentru Climă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *