Un proiect Forum Apulum, ghidul ne oferă un bun prilej de a deschide o conversație cu tinerii despre perioada comunistă din România, într-un mod adaptat stilului lor. Ghidul este distribuit în special elevilor și studenților, în evenimente dedicate. Până acum au fost distribuite aproximativ 1700 de ghiduri în Alba Iulia, București, Cluj, Timișoara și Sighet, iar în septembrie – decembrie 2018 încă 800 de exemplare au ajuns în Bistrița, Craiova, Curtea de Argeș și Pitești.

Finanțarea tipăririi și distribuiției ghidului a fost realizată din donații individuale, parteneriatele cu firma Vertical Graphic din Alba Iulia și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), precum și o campanie de crowdfunding derulată prin platforma sprijina.ro în perioada mai – iunie 2018.

Puteți primi o copie tipărită a ghidului pentru orice donație de minim 20 de lei, sau un pachet cu 5 ghiduri pentru o donație de minim 80 de lei. Toate sumele vor fi folosite pentru a tipări noi ghiduri pentru a fi distribuite elevilor din România. Contactați-ne pentru detalii la [email protected]

Ghidul în format digital este disponibil pe platforma Issuu: https://issuu.com/forumapulum/docs/ghid_comunism_web.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.